Дебеломери за лак GL-6, GL-6H

Дебеломер за лак GL-6, GL-6H

GL-6

лв.69,90Тестер за измерване дебелина на лака GL-6, GL-6H

Дебеломерът за лак GL-6, GL-6H служи за измерване на дебелината на слоя на лак сложен върху автомобилна стоманена, стоманена поцинкована или алуминиева ламарина. Освен това дава възможност да се ползва и за други метали. Измерването се представя на голям, четлив LCD дисплей - 2 линии по 8 знака. Максимална резолюцията на измерването е 1 µm а измервателният диапазон е от 0µm до 1100µm. Вградена памет за 100 измервания позволява свободно преглеждане на резултати от измерванията след направените измервателни действия. Паметта не подлежи на изтриване след изключване на устройството или изваждане на батериите.

Дебеломерът GL-6H притежава функция HOLD (задържане на измервания).
Приложена е полезната функция за измерване спрямо избрана отправна точка (погледни описанието под спецификацията). Измерителят притежава индикатор за състоянието на батерията. Устройството има вградена подсветка, благодарение на което е по-лесно извършването на измерването в по-тъмни помещения (например в гараж). Устройството е произведено в Полша.

Измерване спрямо отправна точка
С помощта на тази функция можем да извършваме измервания спрямо избрана точка. Функцията е полезна по време на сравняване на няколко изследвани места в автомобила. Например , извършваме избор на отправна точка в лявата предна врата, а след това извършваме измервания на други части на автомобила. По този начин, извършвайки измерване например върху покрива получаваме резултат - 10µm, което означава, че покривът има слой лак по-тънък с 10µm в сравнение с лявата предна врата. Отправната точка не подлежи на изтриване след изключване на измерителя.

Освен това тази функция служи за програмиране на друг вид ламарина (други метали). По време на настройване на отправната точка е достатъчно да се извърши това върху чистата ламарина и от този момент след избор на материал като „Отправна точка” ще можем да извършваме измервания тъкмо върху такава ламарина.

Предимства на дебеломера GL-6:
– стоманени и алуминиеви ламарини
– обхват 0-1100µm
– резолюция 1µm или10 µm
– памет за 100 измервания
– измерване спрямо отправна точка.

Основни характеристики на уреда:


– измерване върху стoманена, стоманена поцинкована, алуминиева ламарина, a също има възможност за прилагане при други ламарини (като например мед);
– измерване спрямо избрана отправна точка;
– резолюция на измерването: 1µm или 10µm (изборът се извършва в МЕНЮТО);
– обхват на измерването (дебелина на лака): от 0µm до 1100µm;
– наръчна постоянна памет за 100 измервания;
– Дебеломерът GL-6H притежава функция HOLD (задържане на измервания);
– функция на нулиране (калибриране) - плочката за нулиране се намира в комплекта;
– подсветка на LCD дисплея;
– автоматично изключване на измерителя след продължително бездействие;
– индикатор за състоянието на батерията;
– захранване: с алкална батерия 9V (например. 6LR61) или с акумулатор 9V;
– клавиатура от поликарбонат основаваща се на микропревключватели;
– дебеломерът притежава маркировка CE;
– гаранция 24 месеца.
miernik_lakieru_gl-6_gl-6h0004

GL-6

лв.69,90

Дебеломери за лак

miernik_lakieru_gl-6_gl-6h0004

GL-6H

лв.72,29

Дебеломери за лак