За нас

PRODIG TECH е компания, съществуващa на пазара повече от 13 години, която от самото си създаване проектира и произвежда електронни усторйства – автомобилни  дебеломери.

Основните ни продукти са дебеломер за метал уред за измерване дебелината на боя (лак тестери). Поради факта, че производството се извършва чрез нашата производтвена линия може да се разчита на високото качество и надеждност в съчетание с конкурентна цена

Във фирмата работят инженери с богат опит в областта на електрониката, постигнат въз основата производството на електронните структури, като например апарати за измерване на дебелината на боя или микропроцесорни контрольори. В нашата компания, ние се концентрираме върху клиентите на едро и на дребно. Наш приоритет е цената и качеството.
дебеломери за лак

Търговска оферта, дебеломери за измерване дебелината на боя, боя апаратчета, уред за измерване дебелината на боя, уред за измерване дебелина на покритие, дебеломер, автомобилен дебеломер, дебеломер за боя цена.

Предлагаме също автомобилни терминали, електронни тестери уред за измерване дебелината на боя. Paint thickness gauge може да бъде закупен в нашия онлайн магазин. Ние произвеждаме около 20 модела дебеломери.